Poštovní schránky

Poštovní schránky

Filtrování

Výrobce:
Cena:
23 6624
Barva
rozbalit vše ... méně
Varianty schránek
rozbalit vše ... méně
Počet schránek
rozbalit vše ... méně
Materiál výrobku
rozbalit vše ... méně

Podkategorie

  • Antické poštovní schránky

    Nabízíme antické poštovní schránky, které lze zakoupit v různých cenových relacích. Poskytujeme různé barvy těchto schránek. Většina nabízených schránek je vhodná do vnějšího prostředí. 

    Hledáte retro poštovní schránku k vašim domovním dveřím? Nabízíme různé druhy poštovních schránek a mezi nimi naleznete také antické poštovní schránky, které jsou stylizovány do historického designu. Schránky mají detailně upravený povrch, aby vypadaly jako reálný kousek z dob minulých. Pokud jste milovníkem historie a libujete si v historických kouscích, pak si určitě vyberte něco i z našich dveřních doplňků. Kde najdete například klepadlo na dveře ve tvaru amfory či lva. Jednoduše tak sladíte vše do jednoho stylu.

  • Klasické poštovní schránky

    Klasické poštovní schránky nabízíme v různých velikostech a barevných vyhotoveních. Převážná část stránek má horní vhod, který umožňuje vložení velkého množství pošty bez poškození. Většina schránek je vyrobená z pozinkované oceli. 

    Potřebujete novou bytovou schránku? Nabízíme různé poštovní schránky pro bytové domy, takže si u nás jistě vyberete tu pravou. Poštovní schránky do bytových domů jsou v různých barevných variantách i designových provedeních. Můžete si tak vybrat klasickou jednoduchou schránku nebo novou s moderním designem. Pokud jste obyvateli panelového domu nebo bytovky, tak pro vás máme v nabídce modulové schránky. Do vchodu by se vám mohl hodit také box na letáky, aby se nepovalovaly všude kolem.

  • Nerezové poštovní schránky

    Nerezové schránky jsou k dispozici v různých vyhotoveních. Lze zakoupit schránky v antickém retro stylu nebo ve velice moderním dynamickém provedení. Některé schránky jsou doplněna ornamenty. Poštovní schránky z nerezi jsou vhodné pro většinu typů rodinných domů, bytových domů, zahrad a oplocení. 

    Vybíráte si nerezovou poštovní schránku na váš plot? Nerez poštovní schránka je zárukou kvality a stálosti. V naší nabídce máme nerezové poštovní schránky v různých designových provedeních, takže si u nás vyberete tu správnou nerezovou schránku na dopisy pro vás vhodnou. Všechny poštovní schránky jsou na klíče a proto by se vám mohl hodit také identifikátor na rozlišení klíčů od schránky, branky nebo garážových vrat.

  • Plastové poštovní schránky

    Nabídka plastových poštovních schránek představuje produkty, které jsou vhodné do vnějšího prostředí. Tyto poštovní schránky mají klasické provedení a můžete si vybrat z několika barevných variant. 

    Nabízíme plastové poštovní schránky, které jsou velmi designové a odolné. Plastová schránka je vyrobena ze speciálního druhu plastu, takže odolá všem povětrnostním podmínkám a určitě vám nezkoroduje. Vzhledem k materiálu je také podstatně levnější oproti schránkám nerezovým. Plastové poštovní schránky máme v různých barevných variantách a provedeních, takže je můžete bez problémů sladit také s dveřními doplňky u vašich domovních dveří.

  • Schránka na balíčky představuje jednoduchý a bezpečný způsob, jak přijímat balíčky, pokud nejste doma. Box umožňuje přijetí více balíků. Umožňuje kurýrům doručit balík během Vaší nepřítomnosti. Box je uzavřen a lze jej otevřít pomocí klíče. Kurýr otevře doručovací klapku a vloží balíky dovnitř.

     
  • Pro panelové či činžové domy je možné zakoupit sestavu jednostranných schránek, které lze sestavit dle vašich požadavků a na míru vašim potřebám. 

    Vybíráte poštovní schránky do vchodových dveří v panelovém domě? Pak jste u nás správně! Nabízíme poštovní schránky do dveří v různých barevných variantách a provedeních. Jedná se o sestavu schránek určených pro panelové nebo činžovní domy, kde si můžete sestavit jednostranné poštovní schránky dle vašich požadavků a potřeb. Na míru jsme vám schopni vyrobit poštovní schránku do vašich vchodových dveří. Stačí zadat všechny detaily jako jsou rozměry, počet sloupců, jmenovky a další údaje. Ke schránkám by se vám mohl hodit také box na letáky, aby byly hezky na jednom místě.

  • Modulové poštovní schránky

    V nabídce modulových poštovních schránek naleznete poštovních schránky vhodné pro odběr pošty více početných rodinných domů nebo firem uvnitř areálu. Vybírat můžete z různých designových variant, a také různém barevném provedení s odlišným počtem jednotlivých schránek. Tyto poštovní schránky jsou vhodné pro firmy, větší domy, komplexy a areály, tedy pro větší počet příjemců pošty. 

    Hledáte modulové poštovní schránky pro dům s více byty nebo do firmy? Tyto modulové poštovní schránky jsou vhodné do areálu, kde je více firem, do domu, kde bydlí více rodin nebo do menší bytovky. Vybrat si můžete z několika barevných variant a designových provedení. Do firmy nebo bytového domu by se vám mohla hodit také informační vitrína na všechny důležité informace nebo box na letáky, aby neležely všude možně po zemi.

  • Poštovní schránky na zazdění

    V kategorii poštovních schránek na zazdění lze zakoupit poštovní schránky různých rozměrů. Většina schránek je oboustranná, kdy zadní část slouží k výběru pošty a přední část pro její vhození do schránky.

  • Boxy na letáky

    Boxy neboli koše na letáky se využívají nejčastěji v obytných domech, kde je větší přísun propagačního materiálu. Je možné zakoupit koš na letáky s různým počtem přihrádek nebo rovnou malý kontejner na letáky. Tyto boxy slouží k udržení čistoty a pořádku ve Vašem obytném domě. Boxy pro letáky jsou vhodným doplňkem pro poštovní schránky. 

    Chybí vám schránka na letáky u vás doma? Chcete mít designový box na letáky, aby se neválely všude možně ve vchodu. Nejčastěji se tyto boxy využívají v bytových domech, kde je dodáváno větší množství reklamních letáků. V nabídce máme různé druhy boxů na letáky v rozličném provedení a v různých barevných variantách. Boxy můžete sladit s poštovní schránkou, aby vše hezky ladilo. Do vchodu doporučujeme si pořídit také informační vitrínu, kde můžete vystavit všechny důležité informace.

  • Vhozy na dopisy

    V naší nabídce poštovních schránek typu vhozy lze nalézt vhoz dopisní hranatý, který je vyrobený z nerezového materiálu. Schránky na dopisy jsou vhodné především pro firmy a sdílené vchody, které mají řadu příjemců pošty. 

    Hledáte vhoz na dopisy pro vaše domovní dveře? Vhozy můžete namontovat rovnou na domovní dveře. Vhozy na dopisy využijí také firmy nebo sdílené vchody, které si pak poštu přerozdělí. Vhozy nabízíme v různých barevných variantách, takže si můžete vybrat takový, který vám bude ladit i s dalšími dveřními doplňky, které zkrášlí vaše hlavní dveře. Cokoliv co se týká dveří naleznete u nás na stránkách.

  • Nabízíme plastovou jmenovku, která je vhodná pro umístění na schránku, kde vepíšete své jméno nebo číslo bytu. 

    Nabízíme náhradní zámek k poštovní schránce, ale také mnoho dalších komponentů, které k poštovní schránce nebo její montáži potřebujete. Naleznete zde zámky do poštovních schránek a mnoho dalších produktů jako jsou například jmenovky nebo montážní držáky na schránky různých rozměrů. V nabídce máme také univerzální montážní držáky, které mají rozteč montážních otvorů ve větším rozmezí. K nové schránce by se vám mohlo hodit také nové číslo popisné na dům nebo zděný plot.

Nabízíme široký sotiment poštovních schránek

V e-shopu naleznete poštovní schránky v provedení pozinkovaný plech, plechové, plastové, nerezové, antické, skleněné a další typy schránek pro vnitřní a venkovní prostory.
Listovní schránky vhodné pro panelové domy, rodinné domy, stavební firmy, domovy důchodců, kancelářské budovy, úřady apod. 

Chyb...

Nabízíme široký sotiment poštovních schránek

V e-shopu naleznete poštovní schránky v provedení pozinkovaný plech, plechové, plastové, nerezové, antické, skleněné a další typy schránek pro vnitřní a venkovní prostory.
Listovní schránky vhodné pro panelové domy, rodinné domy, stavební firmy, domovy důchodců, kancelářské budovy, úřady apod. 

Chybí vám poštovní schránka? Nabízíme poštovní schránky všeho druhu, protože schránky na dopisy nesmí chybět u žádného domu. Hodila by se vám venkovní poštovní schránka na plot nebo spíše schránka na zazdění? Chcete poštovní schránku v barvě antracit nebo černá? To vše v nabídce u nás naleznete, takže si račte vybrat. Velmi oblíbená varianta je nerez venkovní poštovní schránkakterá odolá všem povětrnostním vlivům a je opravdovou stálicí. V našem výběru nechybí ani moderní poštovní schránka, která perfektně zapadá k vaší designové bráně.

Zobrazit
na stránku
Zobrazeno 76 – 90 z 266 položek

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.