Blog

Kategorie

Bytové trendy roku 2022: Na co upnout svou pozornost?

Publikováno dne 12.11.2021

Chcete se konečně uchýlit k dlouho plánované rekonstrukci vašeho příbytku? Pak to nechte na příští rok nebo se inspirujte bytovými trendy příštího roku. I když se to nezdá, to, co je trendem nyní, nebude trendem příští rok. Je to podobné jako v módním světě, proto sledujte aktuální novinky ve světě designu, pročítejte časopisy o bydlení a buďte otevření všemu, co přijde do kurzu. Pár položek na seznamu novinek roku 2022 pro vás už máme!

Černá vítězí

Člověk velice často přemýšlí nad tím, do jakých barev jít, když zařizuje svou domácnost. Jaký odstín se mu líbí natolik, že do něj zařídí celou svou domácnost? Lidé mají tendenci sáhnout po tradiční černobílé kombinaci, která sice není špatná, ale už je trochu nuda. Tedy, když není žádná další barva, která by se ke starému známému spojení přidala. Pokud ji zpestříte třeba ještě o zelenou, rázem mluvíme o trendu příštího roku.

Podle bytových architektů bychom měli svou pozornost upnout hlavně na černou, kterou se nemáme bát zkombinovat s čím nás napadne. Černé kliky a zámky, černé kuchyňské skříně, černé jídelní stoly nebo konferenční stolíky. Nebojte se výrazných temných prvků, tato barva hraje prim.

Pusťte přírodu domů

Stejně tak se nebojte pustit přírodu domů. Dřevěné prvky najdou své místo v mnoha místnostech, a to dokonce i v kuchyni. Zejména tmavý masiv jde dokonale do kupy se zmiňovaným temným odstínem a když se vše podtrhne ještě teplým osvětlením, rázem vykouzlíte opravdu moderní a velice stylovou domácnost, kterou se budete chlubit široko, daleko.

Přírodu je možné pustit domů i jinak - třeba ve formě pokojových rostlin. Rozhodně byste se neměli obávat jedné věci, a sice velkého množství pokojovek. S nimi se nešetří a patří prakticky do každé jedné místnosti každého domu. A to platí i pro domovy začínajících pěstitelů.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.