Blog

Kategorie

Konec přeplněnému domovu. Co můžete ihned změnit?

Publikováno dne 30.01.2022

Sjednoťte podobu všech dveří

Mnoho domácností má pro vchod do místností dveře, které mají nejen rozdílné dveřní kliky, ale také celkové pojetí i barevnost. Toto můžete změnit během několika příjemných tvořivých chvil. Dveře zbavte stávajících zámků a dobře je odmastěte a zbavte všech mechanicky odstranitelných nečistot. Poté už můžete přijít k broušení. Válečkem naneste na dveře novou hustou barvu a počkejte, až dobře vyschne. Poté už dveřím dopřejte nové kliky a zámky. Vše ve stejném stylu. To je úleva!

Třídíme koupelnu

V mezičase, kdy vám schne barva pro vaše dveře, se podívejte kritickým okem do prostoru vaší koupelny. Vidíte mnoho přípravků? Barevné ručníky a osušky, které spolu nijak neladí? Vydejte se do boje za příjemný domov a odstraňte všechny kosmetické přípravky, které jsou prošlé a nikdo je nepoužívá. Zbytek uzavřete do bílé skříňky, která vše nádherně skryje. Pořiďte si jedinou sadu koupelnové předložky a ručníků, které budou ve stejném barevném odstínu. Vidíte tu proměnu?

Ložnice, jakou si přejete

I v ložnici toho dokážete mnoho. Nyní se do ní dostanete přes vlastnoručně renovované dveře. Když ale vstoupíte do prostoru, chtělo by to změnu? Dopřejte si kreativní víkend a pusťte se do práce. Zvolte klasickou bílou nebo béžovou výmalbu a proměňte podobu vaší ložnice. Pořiďte si závěs v podobné barvě jako je výmalba. Napínací prostěradlo v jemných tónech béžové vám pomůže vytvořit jednotu. Bílé kvalitní povlečení se postará o váš klidný spánek. Stačí vytvořit do ložnice dekoraci v podobě velkého bílého lapače snů, a je hotovo!

Uberte barevnosti svého bytu a uvidíte, že se domů budete opět těšit.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.