Blog

Kategorie

Chyby v domácnosti, které vám ubírají na stylu

Publikováno dne 28.02.2022

Na vchodu opravdu záleží

Jak je na tom prostor vchodu do vašeho bytu? Jedná se o příjemný prostor, ve kterém mají své místo nejen krásné a osobité poštovní schránky, ale také například sezónní dekorace? Vždyť právě před našimi dveřmi se naše návštěva seznamuje s tím, jak urdžujeme pořádek a dekorace před svým milovaným příbytkem. Kliky by měly být vždy čisté, stejně jako celý prostor před vchodem. Zkontrolujte také, zda vám dobře funguje zvonek.

Každý pes, jiná ves

Přijdete do obýváku, ten je v moderním stylu. Kuchyň se tváří jako vintage, v dětském pokoji vládne Provence. Trochu moc na jednu domácnost, že? Pokud i toto je váš problém a nemůžete si odpustit přílišné zdobení, zkuste si zvolit jednotnou podobu své domácnosti. Který styl je vašemu srdci nejbližší? Vydejte se na pouť, která vede k výhře dokonalého bydlení. Jeden domov, jeden styl.

Až moc detailů

Jsou prostory vašeho domova plné malých drobností? To se nedoporučuje z mnoha důvodů. Některé jsou čistě praktické – komu by se stále chtělo ometat prach na všech těch suvenýrech z dovolené? Jiné důvody mají kořeny v psychologii. Přeplněný prostor totiž působí nevalně také na naši psychiku. Hlava je neustále v pozoru, nemůžete si dostatečně odpočinout. Stylový prostor rozhodně není plný malých drobností. Ty patří do krásné vzpomínkové krabice.

Stylový domov by měl dýchat a žít přítomností a budoucností. Nezůstávejte v minulosti, dovolte si ji uložit do vznešené krabičky. Nezapomeňte také sjednotit podobu jednotlivých místností. Styl vám dodá i vědomí, že na bytovém designu aktivně pracujete.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.