Blog

Kategorie

Proč si pořídit nerezové kliky do domácnosti a jak je udržovat

Publikováno dne 30.06.2022

Domov jedna radost

Mnoho z nás mění v průběhu času některé konstrukční prvky své domácnosti. Někdy nadejde čas pro výměnu nábytku, jindy zase nastává doba sjednotit kliky na dveře. Jsou i ty vaše takzvaně každý pes, jiná ves? Nerezové kliky podobu dveří krásně sjednotí a nabídnou ergonomický tvar i přívětivý design. Konečně reprezentativní kousek do vaší domácnosti. Proč jsou nerezové kliky tak oblíbené?

Konečně reprezentativní prvek do domácnosti

Některé kliky jsou doslova horor. Nejen pro údržbu, ale také pro svou nekvalitní povrchovou úpravu. Například některé „pozlacené“ kusy kovu, které se již po prvním roce běžného používání setkávají se slupující se povrchovou úpravou, jsou skutečně nepříjemnou záležitostí. Nerez zde má své nejlepší místo. Jedná se o materiál, který je velmi odolný. I po mnoha letech používání tak budou dveře s klikami stále bez změny.

Snadná údržba

Udržovat nerezové kliky s povrchovou úpravou je dokonale snadné. Není potřeba žádných abraziv, nemusíte ani použít žíraviny a agresivní čisticí prvky. Stačí, když se spolehnete na obyčejnou vodu. Pravidelně otírejte kliky a budou stále vypadat stejně. Pokud si přejete, můžete samozřejmě použít k ošetření také oblíbenou dezinfekci. Nerez je skutečně odolná a její podoba se nezmění.

Když se vám domácnost konečně líbí

Mnoho lidí uvádí, že při výměně klik za nerezové se jim podařilo sjednotit podobu dveří. Většina klientů se přitom s výměnou kliky rozhodla také pro nástřik dveří stejnou povrchovou úpravou. Nyní je jejich domácnost ve stejném stylu, a to včetně detailů.

Nerezové kliky jsou dobrou volbou. Vydrží dlouhá léta naprosto beze změny.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.