Blog

Kategorie

Jak zvýšit zabezpečení vašeho domu, bytu a majetku celkově?

Publikováno dne 26.10.2022

Ať už jste v minulosti byli obětí vloupání či nikoliv, zabezpečte svůj dům tak, aby se scénář neopakoval nebo vůbec poprvé nestal. Existuje několik možností, jak toho docílit.

Investujte do bezpečného zámku

Zámky FAB jsou sice dobré, ale bezpečnostní zámky jsou o chlup lepší. Disponují totiž větší kvalitou zabezpečení a můžete se na ně rozhodně spolehnout i v případě, že se zrovna pár týdnů nebudete doma nacházet.

Jejich instalace je naprosto snadná a velmi rychlá. Stačí prakticky jen vyměnit staré zámkové vložky za lepší. Vhodné jsou verze s takzvanými otočnými lamelovými stavítky, které nelze překonat ani tichými zlodějskými metodami.

Zabezpečte všechno, co má kola

Kromě bezpečnostních zámků do bytu nebo domu se snažte zabezpečit i všechno ostatní, co může být zdrojem zlodějovy pozornosti. Například taková kola jsou tím, co se běžně krade. I když stojí za brankou opatřenou nerezovou klikou, zloději se zrovna dvakrát neostýchají a automaticky po kle sahají.

Mějte proto všechno takové připoutané například i řetězem. Motorka, kolo, čtyřkolka nebo cokoliv podobného si svůj vlastní bezpečnostní řetěz se zabezpečeným zámkem zaslouží.

Nezapomínejte ani na kůlnu

Vedle rodinného domu je součástí vašeho majetku také kůlna. I když si říkáte, že v ní máte sotva trochu nářadí, přesto zainvestujte do zabezpečení. I taková kůlna může být cílem, ne-li přechodným bydlištěm nějakého bezdomovce.

I v tomto případě se bude hodit bezpečnostní zámek, případně bezpečnostní vložky, které nedovolí nikomu, aby dveře otevřel jinou cestou než za pomoci klíčku.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.