Blog

Kategorie

Bez poštovní schránky se neobejdeme ani dnes

Publikováno dne 30.10.2016

Přestože ručně psaných dopisů i pohledů vlivem elektronické komunikace stále ubývá, bez poštovní schránky se zcela obejít nelze. Stále ještě můžete do schránky dostávat dopisy z úřadů či bank, složenky či denní tisk. To vše je doplněno o množství reklamních letáků.

Velmi často je poštovní schránka hned tím prvním, co každého upoutá. Na odřenou barvu a rez proto velmi rychle zapomeňte. Schránka musí být v dobrém stavu a reprezentovat. Typů poštovních schránek je hned několik. Vybrat tu správnou je zapotřebí ale nejen podle typu budovy. Nejznámější jsou plechové domovní schránky, které jsou velmi oblíbené v měděném, ve stříbrném či ve zlatém antik provedení. Tyto takzvané antické poštovní schránky zdobí klasické poštovní ornamenty a zároveň je jejich součástí i tubus na noviny. Není divu, že je často můžeme vidět v exteriéru rodinného domu. V nabídce jsou například venkovní poštovní schránky rovné, s „áčkovou“ střechou nebo s oblou střechou.

Nejen tvar, barva a ornamenty naznačují, že poštovní schránky nemusí být jen nudnou šedí. Volit lze i mezi různými materiály, jako je pozinkovaný plech, pozinkovaná ocel, plast, sklo nebo nerez. A právě poslední zmiňovaný materiál dodává schránkám na eleganci. Proto i nerezové poštovní schránky často zdobí vrata domů. Do bytových domů jsou skvělou volbou modulové sestavy. Ty je možné umístit buď do interiéru domu, nebo k hlavním dveřím budovy. Druhá varianta umožňuje snazší přístup ke schránkám z venku, což oceňují především poštovní doručovatelé. V bytových domech jsou oblíbenou alternativou poštovní schránky do sloupku. Ty jsou nejen praktické, ale zároveň i estetické.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.