Blog

Kategorie

Co může zlepšit vzhled vašeho domu?

Publikováno dne 29.12.2016

Poštovní schránka na rohu ulice kdysi dávno bizarní věc. Nejdříve to byly vlastně jen dřevěné truhly, které byly umístěny na poštovních úřadech. To se ale změnilo ve chvíli, kdy se zrodil vynález poštovní známky. Dnes jsou ale poštovní schránky naprosto banální záležitostí, ale i přesto je dobré věnovat jim při jejich výběru pozornost, i ony podléhají moderním trendům.

Přestože dnes většina pošty cestuje elektronicky formou e-mailů, SMS zpráv či zpráv třeba na Facebooku, bez poštovní schránky se neobejde nikdo z nás. Pošťáci nám do schránek nosí všemožné letáky ze supermarketů, dopisy z různých institucí, časopisy či noviny a o Vánocích či Velikonocích také přání. Přeci jen držet v ruce pohlednici či dopis, který nám dorazí poštou, to má své kouzlo. Také v designu schránek se projevuje současný trend minimalismu. Zatímco dříve byly moderní výrazné schránky se stříškou a případně s tubusem na noviny, dnes jsou v kurzu spíš jednoduché typy. Velmi častými jsou nerezové poštovní schránky. Z odolných materiálů mají velké uplatnění poštovní schránky z pozinkovaného lakovaného plechu.

Nerezová poštovní schránka je obvykle celoživotní záležitostí, protože nerez vypadá i po dlouhých letech pořád stejně dobře. Tento materiál je samozřejmě o něco dražší, ale investice se vyplatí. Je vhodný do interiéru i exteriéru, a tak není divu, že se jedná o nejčastěji poptávaný materiál schránek. Jednu nevýhodu přesto má. Nerez má svou typickou šedou barvu, kterou nelze změnit. U jiných materiálů si barevný odstín můžete vybírat.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.