Blog

Kategorie

Poštovní schránky nejen na dopisy

Publikováno dne 22.02.2017

Poštovní schránky a různé sestavy schránek dovedou dozdobit vzhled branek, dveří, vrátek i domů. Umí být funkční, praktické a designově zpracované zároveň. Poštovní schránky jsou v nabídce v různých velikostech, tvarech, barvách a povrchových úpravách. Je třeba vybírat podle toho, kam budou schránky umístěny, ale i podle toho, jakou poštu očekáváte. Pokud víte, že vám budou chodit často noviny a předplacené časopisy, je dobré zvolit o něco větší poštovní schránku. Jestliže chcete poštovní schránku umístit třeba venku na plot nebo na branku, musíte také vybrat schránku se stříškou, s dobře provedeným a odolným povrchem proti nepříznivému počasí v době dešťů a sněhu.

Poštovní schránky mají spoustu možností. Například jsou i takové, do kterých můžete z jedné strany poštu vhazovat a z druhé strany zase svou poštu pohodlně vybírat. Nemusíte chodit vždy před dům nebo před vaši branku. Z většiny typů schránek se dají vytvořit schránkové sestavy, je ale lepší již hotové sestavy vybírat. Schránkové sestavy jsou v různých variantách. Existují třeba typy na připevnění na zeď, upevněné na podstavec nebo tvořené jako součást vstupního portálu. Ať už si tedy vyberete sestavu schránek, která umožňuje vhazování pošty z venkovní strany bez další nutnosti vstoupit do domu, anebo sestavu schránek, která se umisťuje přímo na zeď, budete spokojeni.

Poštovní schránky či dopisní schránky ještě vůbec nejsou za zenitem. Můžete mít levné a kvalitní schránky, i schránky designové do puntíku propracované a nadčasové. Při výběru si promyslete velikost, snadný přístup i to, kam si dáte vaši schránku. Pak si zvolíte správně velikost i provedení. Váš plot, branku nebo dům může zdobit klasická dopisní schránka, hliníková či nerezová poštovní schránka, která je mezi zákazníky velmi oblíbená. Zajímavostí je třeba poštovní schránka kulatá, podlouhlá schránka na noviny nebo třeba schránka s bočním nebo zadním otevíráním. Kvalitní poštovní schránka vám bude sloužit mnoho let. 

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.