Blog

Kategorie

Chytrý visací zámek

Publikováno dne 27.02.2017

Pokud jste o něm ještě nečetli a neslyšeli, něco vám o něm povíme. Svět digitalizace nezná mezí a zámky nemohou zůstat pozadu. S chytrým visacím zámkem už totiž nepotřebujete klíče, nemusíte si pracně pamatovat kombinaci čísel a přesto bude vaše kolo, skříňka, zahradní domek, kůlna, branka nebo třeba garáž zcela v bezpečí a pod takřka stoprocentní kontrolou. K odemčení chytrého zámku vám postačí totiž váš chytrý telefon nebo tablet. Ten musí mít podporu Bluetooth 4.0, případně chytrý zámek funguje i na Apple Watch.

Můžete pak klidně na dálku udílet třeba i různé druhy přístupů různým uživatelům k oprávnění vstupu. V době, kdy vy budete naprosto přesně vědět, koho pouštíte ke svému majetku, jen použijete chytrý zámek. Ptáte se, zda to je bezpečné? Samotný Bluetooth přenos komunikace zde podléhá velice složitému šifrování a jeho prolomení se nemusíte obávat. Asi vás také velmi příjemně překvapí jednoduchý, ale promyšlený design a opravdu precizní a bytelné provedení chytrých zámků. Ty splňují i 1. bezpečnostní třídu podle EN 12320. Už při navržení zámku bylo cílem stvořit ten nejodolnější a zároveň nejjednodušší zámek.

Tento zajímavý kousek elektroniky je spatřil světlo světa s ohledem na možnost opotřebování i pohodlné každodenní používání. To je možné v různých i ztížených podmínkách. Jde o skutečně revoluční bezpečný zámek, který tak do světa zámečnického království přináší zásadní změny. S tímto zámkem je odolnost a bezpečnost na prvním místě. Snese dlouhodobé používání i v těch nejtvrdších podmínkách a v záludných situacích. Chytrý zámek je vodotěsný a funguje v rozmezí teplot od -23 až +65 °C. Jeho třmen má tloušťku 8 mm a je z bórem legované oceli. S celkovým opravdu dostatečně masivním provedením chytrého zámku vám toto zabezpečení zaručuje až neuvěřitelnou mechanickou odolnost. Zámek je opatřen nejmodernější technologií proti takzvanému vyháčkování západky. 

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.