Blog

Kategorie

Výběr poštovní schránky nepodceňujte

Publikováno dne 05.11.2021

Rodinný příbytek se skládá z mnoha bytových prvků, které je dotváří a které z nich na první pohled dělají něco moderního, útulného, příjemného na pohled. Mnozí majitelé domů nebo bytů však sází pouze na vnitřní prostory, které se snaží vyšperkovat k dokonalosti a venkovní spíše odfláknou, než si s nimi dají tu práci. Jenže zejména u rodinných domků platí, že je důležité zaujmout i vzhledem. A k nevšednímu zaujetí může dojít třeba díky poštovním schránkám.

Poštovní schránky jako ochrana vašich dopisů

Člověk si říká, že poštovní schránky se už nenosí, že se všechno rozesílá e-mailem nebo jinou formou internetové komunikace. Jenže jsou věci, které se zkrátka a dobře poštou pořád posílají a je to ostatně dobře. Je zachováno nejen jakési kouzlo, ale především je to i v jistém směru bezpečnější, než rozesílání informací skrze různé online stránky na webu.

V každém případě i dnes, v moderní době, platí, že poštovní schránky jsou skvělou ochranou vašich dopisů. Proto je důležité, aby tento prvek, který je spíše venkovního charakteru, měl před vaším domem místo.

Výběr nepodceňujte

Při výběru se však neunáhlujte, protože špatná volba se s vámi může pěkně dlouhou dobu nést. Zejména si dejte pozor na materiál, ze kterého je schránka vyrobená, protože ten je vyobrazením její životnosti. Povrch by měl být ideálně opatřen i nějakou ochranou, která by zdárně odolávala všem výkyvům počasí (a že jich během roku bude).

Vedle toho musí poštovní schránka svým designem ladit ke zbytku domu. Neměla by být ničím extrémně odlišným, naopak by se stylem domova měla perfektně ladit. Vedle designu se však dívejte i na stabilitu, pokud se nejedná o klasickou šroubovací schránku, kterou upevníte na branku.

A samozřejmě se dívejte i na její velikost. Poštovní schránka musí být sice estetická, ale má především jednu, a to praktickou funkci. Ať se do ní veškerá doporučená pošta vejde.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.