Blog

Kategorie

Tmavé barvy a minimalistické tvary. Přesně to je trendy ve světě dveřního kování

Publikováno dne 29.11.2021

Zařizování dveřního kování necháváme většinou na poslední chvíli, čemuž se nelze divit. Myslíme si, že tento prvek není potřebný, že se jedná jenom o drobnost, detail, který zanedlouho začneme brát jako samozřejmost. A ano, pravděpodobně kliku nebo zámky začneme brát jako běžnou součást domácnosti, ale jejich celkový vzhled se podílí na dojmu interiéru jako celku. Proto i v tomto případě sledujte aktuální módní trendy, vyplatí se to.

Dveřní kování není nedůležitý detail

Domnívat se, že dveřní kování je pouze nedůležitým detailem, který nebudeme prakticky registrovat, je samozřejmě omyl. I když se z něj stává samozřejmost, velkou měrou určuje, jestli se nám interiér bude líbit či nikoliv. Proto se poohlédněte po takových modelech, jež odpovídají módním trendům.

Nabízí se otázka, co se tedy v tomto světě nosí? Zájem roste především o tmavé a minimalistické tvary, které mohou dominovat jak v moderně zařízených domácnostech, tak v domech, kde převládá styl vintage nebo odkud dýchá Anglie.

Plastové kliky se už nenosí

Co z módy rozhodně odešlo, a to už dávno před lety, jsou plastové kliky, od nichž se lidé stále více odklání. Proto plastové hnědé nebo bílé alternativy raději nechte ležet ladem a zaměřte svou pozornost na minimalistické, hranaté tvary, které padnou do každé místnosti každého domu.

Pokud vám zmiňovaná hranatost není zrovna po chuti, nabízí se ještě oblé tvary kovových klik. Nad nimi můžete také pouvažovat, nejsou takovým faux pass jako zmiňované plastové verze.

Slaďte dveřní kování s tím okenním

Podle bytových architektů je trefou do černého to, pokud se vám podaří sladit okenní kování s tím dveřním. A když k tomu všemu bude ladit i podlaha, konečný vzhled interiéru vám bude kdekdo závidět.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.