Blog

Kategorie

Provence v bytovém designu: Láska na první pohled

Publikováno dne 25.02.2022

Důležité prvky stylu Provence

Představte si prosluněná levandulová pole na jihu Francie. Skvostně vyhlížející domy mají bílé poštovní schránky. Už u vstupu si všimnete, že vše tu má svůj důvod – i kliky od dveří jsou ve stylu, který přináší radost a pohodu. Nalaďte se na tu správnou vlnu a pojďte nasát tu atmosféru. Provence v sobě nese především harmonii a radost z krásného slunečného dne. Vévodí zde přírodní materiály a umírněné barevné kombinace. Bílá umožňuje proudění světla, zatímco pastelové barvy se starají o pohlazení po duši.

Jakou barvu zvolíte?

Jednotlivé barevné kombinace si můžete v rámci bytové architektury dobře rozmyslet. Aby se vám ale prostor neokoukal, je vždy lepší si zvolit jednotnou barvu pro celý koncept. Bílý nábytek je krásný, dobře se udržuje, a ještě vám umožní zajímavé kombinace pro doplňky. Polštářky, dekorace, nebo třeba nádobí pak můžete ladit do jemně fialové, pastelové růžové, světle modré, nebo mírného odstínu mint barvy. Všechny pastelové odstíny barev spolu budou skvěle komunikovat.

Tady je doma, tady je krásně

Kdykoliv vstoupíte do místnosti, na ústech se vám objeví malý úsměv. I když byl váš den náročný, jste doma. Tam, kde je vám příjemně. Harmonický design nábytku a dekorací vás přesvědčí o tom, že právě zde se vám bude skvěle odpočívat. Interiér ve stylu Provence je radost. Máte možnost zde objevit sílu čistoty a naplno využít potenciál prostoru místnosti. Bílé tóny nábytku se postarají o optické zvětšení jednotlivých pokojů.

Provence je skutečně lákavý styl. Jeho prvky si přitom můžete vyrobit zcela sami – stačí obrousit starý nábytek a dopřát mu nový kabátek.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.