Blog

Kategorie

Poštovní schránky v monochromatickém stylu kombinují eleganci s harmonií

Publikováno dne 30.03.2022

Méně je někdy více - Kombinace elegance a harmonie — přesně tak lze popsat monochromatický styl, o kterém se také velmi často tvrdí, že je přesnou definicí rčení „méně je více”. Pokud i vy sázíte na staré známé české úsloví, monochromatický styl je pro vás tím pravým.

Přesnou definicí monochromatického stylu je však jednobarevnost. Styl je inspirován klasickým minimalismem. Člověk si v tomto případě jen vybere jednu jedinou barvu a místnost (či exteriér) zařídí v jednotlivých odstínech zvoleného tónu.

Při výběru poštovní schránky tedy postupujte přesně podle návodu. Zvolte si jednu barvu, která se hodí třeba k vaší fasádě a v jejích tónech si pořiďte ideálně velkou schránku. Na první pohled bude působit harmonicky, elegantně a jistě ji bude kdejaký soused závidět.

Nuda? Nehrozí

Možná někomu vyvstává v hlavě myšlenka, že se bude jistě jednat o poměrně nudnou záležitost. Jenže monochromatický styl neznamená nutně nudný styl. Je možné si hezky pohrát s jednotlivými tóny nebo použitými materiály a rázem se z poštovní schránky nebo čehokoliv jiného stane to nejstylovější, co v domě nebo v okolí domu budete mít.

Mimochodem, věděli jste, že monochromatický neboli jednobarevný styl opticky zvětšuje? Větší tak bude vypadat nejen interiér, který v tomto duchu zařídíte, ale také samotná poštovní schránka. Klasické rozměry budou po optické stránce trochu nafouknuty.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.