Blog

Kategorie

3 kroky k výběru ideální poštovní schránky

Publikováno dne 25.04.2022

Konstrukce má první slovo - domnívat se, že poštovní schránky jsou určené jen a pouze pro pohledy z dovolených je mylné. Člověk, i když žije v moderní, velmi technologické době, dostává i klasické dopisy od pojišťoven, úřadů a dalších podobných institucí čili mít vlastní poštovní schránku je klíčové. Zejména, pokud žijete v jedné domácnosti s osobou starší generace, která technologiím příliš mnoho nerozumí.

První slovo při výběru ideálního exteriérového prvku má jeho konstrukce. Ta může mít opravdu řadu provedení. Některé poštovní schránky mají i tubus na noviny, ale pokud noviny nežádáte, nemusíte mít model s tímto prvkem. Potřebujete schránku na zazdění nebo třeba jen na noviny?

Jiná schránka bude na bytový dům a jiný na rodinný dům bez předního plotu nebo s krásným vyzděným plotem.

Velikost je taktéž rozhodující

Se zmiňovanou konstrukcí se také pojí její umístění. Budete mít schránku upevněnou na zdi, plotu nebo na dveřích či fasádě domu? Hned po rozlousknutí této záhady se dívejte na její velikost. Skutečně odpovídá vašim požadavkům a je přesně taková, jakou ji potřebujete mít?

Velikost je klíčová. Pokud chcete dostávat i letáky, volte schránku větší. Pakliže neočekáváte nic jiného než potřebnou poštu v podobě dopisů, není třeba investovat do příliš velkého modelu.

Materiál přizpůsobte okolí

V současné době je možné zakoupit jak nerezové schránky, tak dřevěné nebo jiné. Materiál je tedy dalším kritériem, které hraje při výběru ideálního modelu roli. V tomto případě bude mít poslední slovo okolí, do kterého budete poštovní schránku zainteresovávat. Plánujete ji mít na dešti, nebo ji budete mít pod střechou? První zmíněný scénář nahrává do karet nerezové alternativě, druhý pak spíše dřevěné.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.