Blog

Kategorie

Jak zabezpečit vaše dveře? Vyzkoušejte systémy FAB

Publikováno dne 26.07.2023

Správné zabezpečení dveří je klíčové pro ochranu vašeho domova a vaší rodiny před neoprávněným vstupem. Existuje hned několik kroků, jak správně zajistit vaše dveře a zvýšit jejich bezpečnost. A mezi ty nejdůležitější samozřejmě patří výběr kvalitního zámku. Systémy FAB nabízí tu nejvyšší míru ochrany vašich dveří a s nimi i majetku. Tak si o nich pojďme říct více.

O značce FAB

FAB je značka, která vyrábí produkty dveřního vybavení, jako jsou cylindrické vložky, zámky, otvírače, zavírače, dveřní kování, a další. Jméno společnosti vstoupilo do českého slovníku jako synonymum k cylindrické vložce, tzv. fabce. Především se ale u zákazníků zapsala jako značka, která dbá na tu nejvyšší kvalitu, funkčnost a bezpečnostní prvky svých výrobků.

Jak správně zabezpečit dveře

Pamatujte, že zabezpečení dveří je důležitou součástí celkového bezpečnostního opatření vašeho domova. Zároveň je důležitá i pravidelná kontrola a údržba vašich zabezpečovacích zařízení. Níže si můžete přečíst několik tipů, které vám s tom pomohou.

  •          Investujte do kvalitního zámku, který splňuje bezpečnostní normy. Vhodnou volbou může být právě FAB zámek, který je obtížněji manipulovatelný než ty běžné.
  •          Zvažte instalaci ochranných prvků, jako jsou kovové zesílení nebo dveřní panely. Tyto prvky zvyšují odolnost dveří vůči násilnému vniknutí.
  •          Dobře osvětlený vchod je dalším důležitým preventivním opatřením. Instalujte dostatečné venkovní osvětlení kolem vchodu, které zvýší viditelnost a odstraší potenciální vetřelce.
  •          Pokud máte zahradní dveře, nezapomeňte je také zabezpečit. Použijte kvalitní zámek a zvažte instalaci plotu nebo dalších ochranných opatření, která brání snadnému přístupu na pozemek.
  •          Instalace dveřního alarmu vám poskytne další vrstvu ochrany. Alarmy detekují pokusy o násilné vniknutí a vyvolávají hlasitý zvuk, který upozorňuje na potenciální nebezpečí.
  •          Zvažte investici do profesionálního bezpečnostního systému, který zahrnuje kamery, pohybové senzory a možnost vzdáleného monitorování. Tyto systémy mohou poskytnout pokročilou ochranu a klid.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.