Blog

Kategorie

Výhody elektrického zámku na dveře

Publikováno dne 31.10.2023

Elektrické zámky na dveře se stávají stále oblíbenějším řešením pro domácnosti i komerční prostory. Nabízejí řadu výhod, které tradiční mechanické zámky nemohou poskytnout. V tomto článku se podíváme na hlavní výhody elektrických zámků a proč byste měli zvážit jejich instalaci oproti klasickým dveřním zámkům.

1. Větší bezpečnost

Elektrické zámky jsou často vybaveny pokročilými bezpečnostními funkcemi, jako je například biometrické rozpoznávání, kódové klávesnice nebo dokonce rozpoznávání obličeje. Tyto funkce ztěžují neoprávněným osobám vstup.

2. Pohodlí na dosah ruky

Mnoho elektrických zámků umožňuje ovládání prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu. To znamená, že můžete odemknout dveře na dálku, například když přijde návštěva, aniž byste museli vstávat z pohovky.

3. Historie přístupů

Elektrické zámky často zaznamenávají, kdo a kdy vstoupil do objektu. Tato funkce je užitečná pro sledování přístupů a může pomoci při vyšetřování podezřelých aktivit.

4. Flexibilita

Mnoho elektrických zámků umožňuje nastavit dočasné kódy nebo přístupová práva. To je ideální, pokud potřebujete umožnit přístup například řemeslníkům nebo návštěvě na omezenou dobu.

5. Energetická účinnost

Elektrické zámky obvykle spotřebují minimální množství energie a mnoho z nich má baterie, které vydrží několik let. Některé modely dokonce nabízejí solární nabíjení.

6. Integrace s domácími systémy

Mnoho moderních elektrických zámků lze integrovat s domácími automatizačními systémy, což umožňuje například automatické zapnutí světel nebo topení po odemčení dveří.

7. Estetický vzhled

Elektrické zámky jsou často navrženy s důrazem na moderní design, což může zvýšit estetickou hodnotu vašeho vstupu.

Elektrické zámky

Elektrické zámky na dveře představují moderní a efektivní řešení pro zabezpečení vašeho domova či kanceláře. Nabízejí kombinaci vysoké bezpečnosti, pohodlí a flexibilitě, což je činí ideální volbou pro ty, kteří hledají nejlepší možné zabezpečení svých prostor.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.