Dlouhý štít

Dlouhý štít

TOPAZ vchodová klika nerez TDK

654 Kč

Další možnosti:

Dostupnost Skladem

Dlouhý štít

Product Description


Moderní čtyřhranná bezpečnostní klika TOPAZ je určena pro dveře venkovní - vstupné. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 304 podle americké normy AISI. Použití nerezavějící oceli jako materiálu při výrobě rukojeti zaručuje dlouhou životnost, chrání před korozí a povětrnostními podmínkami. Navíc, nerezová ocel se často používá jako dekorativní prvek moderních exteriérových dveří - proto používání klik z nerezavějící oceli bude mít za následek konzistentní a jednotný efekt.

Bezpečnostní rukojeti - mají neviditelné montážní prvky zvenčí; přední štít nelze odšroubovat z vnější strany, což značně brzdí neoprávněnou manipulaci s klikou ve dveřích během pokusu o vloupání. Montážní otvory, obě kliky jsou univerzální uspořádány - takže montáž může být instalována s většinou exteriérových dveří dostupných na trhu.

  • Kliky TOPAZ má dvojitý mechanismus na podporu rukojeti - výrazně zlepšuje funkci rukojeti a prodlužuje životnost rukojeti.

  • Součástí balení jsou: dvě poloviny klik TOPAZ (určeno pro jedny dveře) a kompletní sadu montážních prvků.

  • Maximální tloušťka vnějších dveří, ke kterým může být namontována rukojeť TOPAZ pomocí standardní montážní sady (je součástí balení), je přibližně 90 mm.

  • Díky konstrukci jsou kliky značky TOPAZ dostupné v konfiguracích Levá a Pravá. Zadejte stranu kliky podle obrázku, který je k dispozici v galerii. Informace o straně kliky případně uveďte v komentářích k objednávce při dokončení.

Product Review


Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.