Dlouhý štít

Dlouhý štít

METRO klika na vchodové dveře nerez

595 Kč

Dostupnost Skladem

Komplet klik (dva kusy), potřebný spojovací materiál
Již od 79 Kč, zdarma při nákupu nad 2 200 Kč
Dlouhý štít

Product Description


Klika METRO je určena pro vnější - vchodové dveře. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezavějící oceli 304 podle amerického standardu AISI. Použití nerezové oceli jako materiálu při výrobě této kliky zaručuje její dlouhou životnost, chrání před korozí a povětrnostními vlivy. Nerez se navíc často používá jako dekorativní prvek moderních vnějších – vchodových dveří, proto použitím nerezových klik vznikne ucelená, estetická kompozice. Bezpečné kliky - mají montážní prvky neviditelné zvenčí; přední štít nelze odšroubovat zvenčí, což výrazně ztěžuje manipulaci při pokusu o vloupání. Montážní otvory, jak pro kliku, tak pro štít, jsou univerzálně uspořádány - tak, aby umožňovaly montáž soupravy s většinou vnějších dveří dostupných na trhu.

Klika METRO má dvojitý mechanismus podporující ovládání rukojeti - výrazně zlepšuje chod rukojeti a prodlužuje její životnost.

Balení obsahuje: dvě poloviny klik METRO(souprava pro jedny vnější dveře) a celou sadu montážních prvků.

Maximální tloušťka vnějších dveří, na které lze namontovat kliku METRO pomocí standardní montážní sady (je součástí balení) je cca 90 mm. Vzhledem k designu jsou kliky METRO dostupné ve LEVÉ a PRAVÉ konfiguraci. Z obrázku v galerii produktu určitě stranu.

 

Product Review


Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.