SMART vložky

SMART vložky

Yale Linus® Smart Lock šedý

5 983 Kč

Další možnosti:

Dostupnost Skladem

SMART vložky

Product Description


Zdokonalte zabezpečení svých dveří bezklíčovým dveřním zámkem, který zvýší vaši bezpečnost a zjednoduší vám život.

Elegantní design v kombinaci s nejmodernějšími technologiemi.

Smart zámek Linus je bezpečný dveřní zámek, který umožňuje dveře zamykat či odemykat bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Můžete využívat bezklíčový vstup, kontrolovat, kdo a kdy přichází, zda jsou dveře otevřené nebo zavřené a poskytovat virtuální klíče pro hosty. Užijete si úplnou pohodu s vědomím, že vás chrání nejnovější smart zámek společnosti Yale, která má více než 180 let zkušeností v oblasti zabezpečení.

Instalace inteligentního zámku Linus je velmi jednoduchá a lze ji provést u všech dveří s klasickou cylindrickou vložkou

výhody:

Proměňte svůj smartphone nebo hodinky Apple Watch jako svůj klíč. Intuitivní aplikace Yale Access pro vaše zařízení se systémem Android nebo iOS vám umožní spravovat vstup do vašeho domova na dálku. * Sdílejte přístup s lidmi, kterým důvěřujete, sledujte aktivitu a přijímejte oznámení.

* Nutný WiFi bridge Yale Connect.

Automatické uzamčení a odemčení při příjezdu a odjezdu - Funkce Auto-Lock umí automaticky uzamknout dveře při vašem odchodu za každodenními povinnostmi, a to buď hned po zavření dveří, nebo po době nastavené přes aplikaci Yale Access. Když se vrátíte domů a přistoupíte ke dveřím, funkce Auto-Unlock ji zase díky technologii geofencing odemkne, takže nemusíte složitě hledat své klíče.

Bezpečnost a jistota - Účet Yale Access je chráněn dvoustupňovým ověřením, což znamená, že kromě hesla budete muset ověřit svou totožnost buď e-mailem nebo telefonním číslem. Náš smart zámek Linus® používá k šifrování technologii Bluetooth Low Energy (BLE). Kromě zajištění samotné technologie Bluetooth používáme i šifrování AES 128 a TLS, které se obecně označuje jako zajištění na úrovni bank. Pokud svůj telefon ztratíte, můžete svůj účet Yale Access a všechny virtuální klíče kdykoliv deaktivovat.

Vzdálený přístup z jakéhokoliv místa - vytvořte zabezpečené klíče přátelům, rodině nebo lidem, kterým důvěřujete. To vše přímo z aplikace Yale Access - spravujte a naplánujte přístup kdykoliv.

Jednoduchá instalace - Smart zámek Linus® se snadno montuje na současnou vložku zámku na vnitřní straně vašich vchodových dveří. Díky tomu si můžete ponechat své původní klíče a dále je používat. Vaše vchodové dveře budou zvenku vypadat stejně jako předtím - bez jakéhokoliv náznaku smart technologií.

OKAMŽITÉ UPOZORNĚNÍ - Pokud se něco změní se stavem vašich dveří, budete o tom vědět jako první.

TECHNOLOGIE DOORSENS - pomůže vám zjistit, zda jsou vaše dveře bezpečně zavřené. Pokud se stane něco neočekávaného, ​​například že dveře zůstaly pootevřené, budete to vědět jako první.

Propojte svůj smart zámek Linus® s nejvýznamnějšími systémy smart domácnosti, hlasovými asistenty a platformami pro sdílenou domácnost. Využívejte tak všechny výhody jednoduchého ovládání dveří a správy přístupu.

* Vyžadujte Yale Connect Wi-Fi bridge pro vzdálenou správu a integraci, jako je Voice Assistant

ŽIVOTNOST BATERIE - jak dlouho vydrží baterie závisí na počtu zamknutí a odemknutí dveří za den. Při běžném používání vydrží baterie 6 až 9 měsíců.

Specifikace:

Kompatibilita zámku: Vhodné pro různé modely dveří - Je váš zámek kompatibilní? Navštivte stránku pro kontrolu kompatibility na našich webových stránkách, najdete tam doporučení pro různé vložky dostupné ve vaší zemi.

Požadavky: Bezplatná aplikace Yale Access pro smartphony se systémy iOS a Android.

Frekvence pro komunikaci mezi zámkem Linus® a příslušenstvím: Verze Bluetooth: 4,2-2,4 GHz

Technologie mezi zámkem Linus® a smartphonem: Bluetooth přímo, nebo přes Bluetooth a WiFi při spárování WiFi bridge Yale Connect.

Dvoustupňové zabezpečení: Váš účet Yale Access je chráněn dvoustupňovým ověřením, což znamená, že kromě hesla zkontroluje systém vaši totožnost na základě e-mailu nebo telefonního čísla.

Dvouvrstvé šifrování: Smart zámek Linus® používá pro vaše data šifrování technologií Bluetooth Low Energy (BLE) i šifrování AES 128 bit a TLS, které se obecně označuje jako zajištění na úrovni bank.

Rozměry: Šířka 58 mm, hloubka 58 mm a délka 150 mm.

Hmotnost: 623 g včetně baterií

Baterie: 4xAA (doporučeno alkalické) pro smart zámek. Baterie jsou součástí balení.

Product Review


Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.