Krátky hranatý štít

Krátky hranatý štít

Quanta Fit klika černá QUKFICZ

387 Kč

Další možnosti:

Dostupnost Skladem

Product Description


Štíhlá, do ruky orientovaná klika QUANTA zaručuje komfort každodenního používání. Efekt doplňuje použití podkladové rozety FIT o tloušťce pouhých 6 mm (oproti standardním štítům, kde je tloušťka rozety 10 mm), díky čemuž výrobek působí na dveřích mimořádně esteticky.

Projekt byl vytvořen pro zákazníky, kteří oceňují klasickou eleganci a hledají originální, ale udržitelná řešení v interiérovém designu.

Klika je dostupná v černém provedení.

Je vyroben z kovu - ZnAl a hliníku. Jedná se o materiály, které umožňují tvarovat zajímavé, atraktivní produkty při zachování vysoké kvality a odolnosti při používání. Klika má vhodná řešení podporující její fungování a ovlivňující její životnost: - systém podpory dvojité rukojeti; po stisku se rukojeť automaticky vrátí do správné (horizontální) polohy, - dvojitý systém imbusových svorek, které stabilizují montáž rukojeti a zajišťují dlouhou dobu bezproblémového chodu.

Originální sada obsahuje;

  • sada klik na jedny dveře (2 kusy; levá a pravá klika),
  • sada montážních prvků: přes šrouby a šrouby do dřeva,
  • spojovací čep pro zámek o standardním rozměru 8 x 8 mm.
  • Montážní prvky jsou vhodné pro dveře o tloušťce 30 mm až 60 mm; nejpopulárnější modely dveří na trhu mají tloušťku 40 mm – kliky jim budou vyhovovat.
  • Vzhledem k použití štíhlého typového štítku FIT v kličce by měl mít montážní otvor pro kliku ve dveřích průměr 22 mm, je-li menší, můžete si jej zvětšit svépomocně - při montáži.

Na kliku QUANTA se vztahuje 2letá tovární záruka výrobce.

Product Review


Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.