SMART vložky

SMART vložky

SMART P cylindrická vložka černá

3 096 Kč

2 616 Kč

otevřete prstem nebo telefonem

Více informací

Další možnosti:

Dostupnost Skladem

SMART vložku, kompletní montážní sadu, RFID bezdotykové karty (2ks), tradiční klíče pro nouzové otevírání (2ks)
doprava zdarma
SMART vložky

Product Description


Popis produktu :

Zámková vložka GMB SMART je zařízení, které vám zajistí pohodlný a rychlý přístup do pracovny, kanceláře, školící místnosti nebo jakékoli jiné místnosti bez použití klíčů! Odteď bude vaším klíčem otisk prstu, který odemkne zámek a získáte přístup do místnosti.

Instalace vložky je jednoduchá a rychlá, můžete ji nainstalovat sami za méně než 3 minuty! Důležité je, že vložka pro správné fungování nevyžaduje přístup na internet.

Aplikace :

Cylindrická vložka je spravována pomocí aplikace poskytované společností TTLock – globálním lídrem v řešení zámků SMART. Aplikace je dostupná pro platformy Android a iOS; iPhone a hodinky. Je snadno ovladatelná a zároveň velmi pokroková, umožňuje mimo jiné např. správu uživatelů, přidávání a odstraňování otisků prstů, přidávání plánů přístupů pro jednotlivé uživatele, udržování plánu vstupu/výstupu pro jednotlivé uživatele, generování eKlíčů, tedy přístupu pro nehlášené hosty, kterým chcete udělit přístup do místnosti - dočasný, trvalý, jednorázový nebo opakující se. Podrobné informace o funkcích nabízených produktem naleznete v uživatelské příručce.

Nouzové otevírání:

Samozřejmostí vložky GMB SMART je řešení nouzového otevírání v případě vybité baterie nebo jiné nouzové situace pomocí tradičního klíče, který je součástí soupravy (2 ks) – klíč je esteticky skryt v cylindrickém mechanismu. Poskytování externího napájení vložky je řešeno přes port USB-C – z power banky nebo smartphonu.

Zdroj:

Vložka GMB SMART je napájena standardní vyměnitelnou baterií CR123A, kterou lze snadno zakoupit v obchodech s elektronikou. Výměna baterie je jednoduchá a zabere méně než minutu. Doba provozu na jednu baterii závisí na frekvenci používání, výrobce ji definuje přes 100 000 cyklů otevření/zavření se zařízením. Baterie nejsou součástí dodávky.

Velikost vložky se označuje písmenem A/B. Vložka je dostupná v různých délkách. Čtečka otisků prstů ze strany 35 mm.

Zámkové vložky se dodávají v mnoha různých velikostech přizpůsobených tloušťce dveří, pro které se má vložka použít, proto při objednávání nové vložky GMB SMART musíte uvést její velikost. Obsah soupravy a montáž.

Sada s vložkou GMB SMART obsahuje všechny prvky potřebné pro montáž, která je velmi jednoduchá a rychlá – bez šroubování, vrtání či jiného trvalého zásahu do dveří. Kromě toho sada obsahuje 2 RFID bezdotykové karty, které lze naprogramovat pro otevření cylindrické vložky a 2 tradiční klíče pro nouzové otevření. Vložka nevyžaduje pro správné fungování přístup na internet. Použití volitelné WiFi brány však rozšiřuje možnosti správy vložky odkudkoli na světě.

Využijte jednotkovou cenu pro všechny rozměry vložek.

Větší rozměry vložky naleznete ZDE

Product Review


Ke stažení

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.