Kliky na bezpečnostní dveře

Kliky na bezpečnostní dveře

Filtrování

Výrobce:
Cena:
348 2218
Provedení
rozbalit vše ... méně
Rozteč kování
rozbalit vše ... méně
Barva
rozbalit vše ... méně
Orientace kliky
rozbalit vše ... méně
Materiál výrobku
rozbalit vše ... méně
Bezpečnostní třída
rozbalit vše ... méně
Povrch výrobku
rozbalit vše ... méně

V nabídce bezpečnostního kování naleznete špičkové bezpečnostní kování na dveře, kliky, dveřní kování. Naše bezpečnostní kliky disponují certifikátem bezpečnosti a můžete je tak bez obav použít pro dokonalou ochranu Vašeho domova a majetku. Všechny kliky splňují certifikaci NBÚ a perfektně zabrání neoprávněnému vstupu do Vašeho domu či provozu. ...

V nabídce bezpečnostního kování naleznete špičkové bezpečnostní kování na dveře, kliky, dveřní kování. Naše bezpečnostní kliky disponují certifikátem bezpečnosti a můžete je tak bez obav použít pro dokonalou ochranu Vašeho domova a majetku. Všechny kliky splňují certifikaci NBÚ a perfektně zabrání neoprávněnému vstupu do Vašeho domu či provozu. Bezpečnostní kliky z naší kolekce se vyznačují vysokou odolností proti mechanickému poškození a navíc se stanou ozdobou vašeho domu.

  • TB2 - třída bezpečnosti 2
  • TB3 - třída bezpečnosti 3

Vybíráte nové bezpečnostní kování do vašeho domova? Chcete bezpečnostní kování na vchodové dveře? V naší nabídce máme bezpečnostní kliky, různých tvarů a stylů. Nabízíme tedy kliky zaoblené, hranaté, lesklé, matné a také v různých barevných odstínech, abyste mohli bezpečnostní kování sladit s dveřmi nebo ostatními doplňky. Vyberte si kliky u nás na jakékoliv interiérové dveře, protože nabízíme různé druhy provedení s krátkými i dlouhými štíty. Mezi našimi produkty naleznete také kliky na skleněné dveře.

Zobrazit
na stránku
Zobrazeno 31 – 37 z 37 položek

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.