Blog

Kategorie

Bydlete podle svého horoskopu. Co radí vaše znamení?

Publikováno dne 28.04.2022

Berani potřebují prostor, Blíženci vzbudit emoce

Znamení zvěrokruhu o nás prozradí mnohé. A dokáže nám také v mnoha směrech pomoct. Dokonce si dle hvězd můžeme vybrat ideálního domácího mazlíčka. Zůstaňme však u bydlení. Pokud jste se narodili ve znamení Berana, pravděpodobně potřebujete hromadu prostoru. Jste totiž silným, až ohnivým znamením plným energie a ledacos vás nadchne. Mnohým můžete připomínat takové dítě, které má velkou chuť do života a malé bydlení by vás nemělo v tomto pocitu omezit.

Zatímco Berani volí vzdušnost, prostor a tím pádem i minimalismus, Blíženci se při zařizování bydlení trochu emotivnější. Potřebují, aby jejich bydlení budilo ty správné emoce. Jsou velmi citově založení a chtějí, aby se v domácnosti cítili dobře. A tak sází na čistotu a styl, který je jim nejbližší.

Lvi milují luxus, Panny zase funkčnost

Pravděpodobně nejsnazší je zařizování domácností pro Lvy. Jsou totiž milovníkem luxusu a potřebují být pány svého sídla. Při zařizování dávají přednost všemu, co vypadá draze, konkrétně se nebojí zlatých prvků nebo různých podobných dekorací, například dveřní kování, vodovodní kohoutky či světla.

Na druhou stranu Panny jsou spíše opakem zmíněného znamení. Jsou spíše zastánci praktičnosti a je pro ně velmi důležitý systém než to, jak domácnost vlastně vypadá. Ve skříních chtějí mít srovnané komínky, pracovnu hlavně funkční. Dekorace u Panny. moc nenajdete.

Štíři upřednostňují umění a luxus, Kozorozi jsou na rozcestí

Narodili jste se ve znamení Štíra? Od svého bydlení vyžadujete, aby bylo zrcadlem intimity. Hovíte si hlavně v umění, literatuře a luxusu a ostatně od toho se odráží i zařizování domácnosti. Samozřejmě ale nezapomínáte na pořádek, který je pro vás klíčový.

Podobně to mají i Kozorozi, kteří jsou však do jisté míry na rozcestí. Zatímco někteří upřednostňují praktičnost, jiní jsou spíše zastánci dražších kousků a luxusu.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.