Blog

Kategorie

Jak vybrat poštovní schránku?

Publikováno dne 30.12.2021

Poštovní schránky jsou prvek, který vás přivítá při každém příchodu domů. Jak si vybrat tu správnou, aby byla praktická i reprezentativní? Podívejte se na našeho stručného průvodce.

Domovní schránky

Máte svůj vlastní dům? V tom případě se vám nabízí snad nejširší možnosti, jak získat originální a praktické poštovní schránky. Vybírejte z nepřeberného množství dekorů, materiálů i nápisů, které budou plně ladit s vaším domem. V poslední době se stále více kupují schránky kovové v bílé barvě. Snad pro svou variabilnost a možnost tuto barvu sladit s každým designem vchodového prostoru. Domovní schránky ale seženete třeba i s motivem ze Slovácka, s motivem bažanta, nebo třeba s potiskem květů. Je jen na vás, jaká schránka vám udělá tu nejlepší službu.

Bytové schránky

V případě bytových schránek se často stává, že bývají voleny uniformně a objednávají se najednou. Zde se dbá především na jejich praktickou stránku, estetika nebo jedinečnost v případě bytových schránek nehraje významnou roli. Při výběru poštovní schránky pro byty je nejdůležitějším parametrem odolný materiál a velikost úložného prostoru. U dobrých e-shopů máte jistotu, že při větší objednávce je nejen doprava zdarma, ale také 15 dnů na vrácení zboží.

Schránka na zazdění

Nepotřebujete, aby bylo do prostoru cokoliv vidět? V tom případě si vyberte schránku na zazdění. Většina z těchto produktů je oboustranná a zatímco na jedné straně bude listonoš vhazovat dopisy, vy si pomocí dvířek z druhé strany poštu snadno vyzvednete. I tyto schránky seženete v mnoha barevných provedeních. Variabilní jsou také rozměry, které budou pasovat přímo pro vaše konkrétní požadavky. Tyto schránky jsou vhodné například pro instalaci do zděného sloupku před vaším domem.

Výběr poštovních schránek těmito základními kategoriemi nekončí. Oblíbené jsou totiž také nerezové poštovní schránky, které se hodí pro celou řadu bytových nebo domovních řešení.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.