Blog

Kategorie

4 tipy pro reprezentativní vstup do vašeho domu

Publikováno dne 27.01.2022

Poštovní schránka jako ze žurnálu

Snažíte se svůj dům udržovat v co nejlepší kondici, ale vaše poštovní schránka již své nejlepší období zažila? Poštovní schránky by měly vždy být reprezentativní a krásné. Vhodně zvolený materiál vám navíc zajistí, že nová schránka bude sloužit po mnoho dalších let spolehlivě a bude vám dělat radost. Například nerezové schránky jsou skutečně nezničitelné a odolají i výkyvům počasí, které u nás panují.

Udržovaná zeleň

Máte před vchodem trávník? Pravidelně jej nejen sekejte a udržujte, ale také se postarejte o to, aby měl dostatek vláhy a výživy. Každé jaro mu dopřejte vyvápnění, které odstraní škodlivé mikroorganismy. V létě pak zalévejte trávník spíše v podvečer, aby slunce vodu nevysušilo. Vláha tak vyživí celou rostlinu.

Příjemný přístup

Je přístup do vašeho domu skutečně příjemný pro všechny návštěvy? Zkontrolujte stav chodníku nebo dlažby, která vede k vašemu domu, a zajistěte případnou opravu u prvků, které jsou vlivem půdních změn poškozeny. Přeci jen si nikdo nepřeje, aby při příchodu do vašeho příbytku zakopnul o neudržovanou dlažbu.

Džungli nikdo neocení

Je vstup do vašeho domu jasně viditelný a lze jej nalézt velmi snadno? Pokud milujete nepropustnou zeleň, měli byste tento prvek spíše upřednostnit v zadní části zahrady. Návštěva i poštovní doručovatel by měli vždy trefit k vašim vchodovým dveřím, aniž by museli složitě hledat cestu, kudy se mají vydat. Místo toho zvolte udržované a nízké křoviny nebo pásy květin, kterými povede vzdušná cestička.

Jak je na tom vstup do vašeho domu? Má to u vás každá návštěva skutečně lehké? Pokud ano, jistě se stáváte příkladem pro své široké okolí. Gratulujeme vám k dokonalému výsledku.

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.