Blog

Kategorie

Blog

  • Výhody elektrického zámku na dveře

    Elektrické zámky na dveře se stávají stále oblíbenějším řešením pro domácnosti i komerční prostory. Nabízejí řadu výhod, které tradiční mechanické zámky nemohou poskytnout. V tomto článku se podíváme na hlavní výhody elektrických zámků a proč byste měli zvážit jejich instalaci oproti klasickým dveřním zámkům.

    Kategorie Tipy a rady

  • Minimalistické kliky a schránky jako prvky moderní architektury

    Svěží čistý vzhled, mnoho místa a žádné lapače prachu. Minimalismus je v posledních letech čím dál oblíbenější. Pokud i vás tento styl zaujal a chcete jej vpustit do svého domova, máme pro vás několik tipů.

    Kategorie Tipy a rady

  • Jak vyměnit zámek na poštovní schránce?

    Poštovní schránky jsou neodmyslitelnou součástí každého domu. Stejně jako kliky na dveře je používáme denně, na rozdíl od nich jsou ale neustále vystavovány změnám počasí a teplotním rozdílům, které mají za následek oxidaci. Opotřebení vnějšího pláště není žádná tragédie, ovšem když dojde k opotřebení zámku, zásadně se zhorší jeho funkčnost. Jak ho vyměnit, pokud máte pocit, že jde schrána odemykat čím dál tím hůř?

    Kategorie Poštovní schránky

  • Jak zabezpečit vaše dveře? Vyzkoušejte systémy FAB

    Správné zabezpečení dveří je klíčové pro ochranu vašeho domova a vaší rodiny před neoprávněným vstupem. Existuje hned několik kroků, jak správně zajistit vaše dveře a zvýšit jejich bezpečnost. A mezi ty nejdůležitější samozřejmě patří výběr kvalitního zámku. Systémy FAB nabízí tu nejvyšší míru ochrany vašich dveří a s nimi i majetku. Tak si o nich pojďme říct více.

    Kategorie Zajímavosti

  • Stříška u vchodu do domu prakticky

    Pokud stavíte nový dům nebo renovujete stávající, možná se ptáte, zda je stříška nad vchodem nutností, nebo jde spíše o estetický doplněk. Pravda je, že stříška u vchodu může přinést řadu výhod, které daleko přesahují pouhé estetické hodnoty. Podívejme se blíže na důvody, proč může být stříška u vchodu do domu skvělou investicí.

    Kategorie Zajímavosti

Předchozí články »     « Nejnovější články

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.