Blog

Kategorie

Blog

  • Jak zabezpečit vaše dveře? Vyzkoušejte systémy FAB

    Správné zabezpečení dveří je klíčové pro ochranu vašeho domova a vaší rodiny před neoprávněným vstupem. Existuje hned několik kroků, jak správně zajistit vaše dveře a zvýšit jejich bezpečnost. A mezi ty nejdůležitější samozřejmě patří výběr kvalitního zámku. Systémy FAB nabízí tu nejvyšší míru ochrany vašich dveří a s nimi i majetku. Tak si o nich pojďme říct více.

    Kategorie Zajímavosti

  • Stříška u vchodu do domu prakticky

    Pokud stavíte nový dům nebo renovujete stávající, možná se ptáte, zda je stříška nad vchodem nutností, nebo jde spíše o estetický doplněk. Pravda je, že stříška u vchodu může přinést řadu výhod, které daleko přesahují pouhé estetické hodnoty. Podívejme se blíže na důvody, proč může být stříška u vchodu do domu skvělou investicí.

    Kategorie Zajímavosti

  • Jak vybrat bezpečnostní FAB vložku?

    Bezpečnostní FAB vložky jsou důležitou součástí zabezpečení vchodových dveří. Správná volba vložky může znamenat rozdíl mezi bezpečností a nebezpečím. Při výběru bezpečnostní FAB vložky je třeba brát v úvahu několik faktorů.

    Kategorie Tipy a rady

  • Klika nebo koule? Co zvolit na dveře a proč

    Dveře mají velmi důležitou funkci: chrání náš domov před případnými nezvanými hosty. Navíc pomáhají udržovat v domově teplo (či v létě chládek). Při zateplování se zapomíná myslet na to, že kromě kvalitních oken je třeba investovat také do dveří. Klasickou součástí dveří je nějaký způsob úchytky, která nám umožňuje dveře pohodlně otevírat a zavírat, aniž bychom museli sáhnout na samotnou plochu dveří. Typické jsou kliky na dveře, existují ale také další možnosti.

    Kategorie Tipy a rady

  • Bezpečnost u schránek je důležitá

    V současné době je trh plný výrobků. Pokud chcete koupit kliky na dveře, můžete zjistit, že se nejedná o příliš snadný úkol. Dostupné jsou ve spoustě provedení, vyráběny jsou z různých materiálů. A aby toho nebylo málo, materiály mohou být ještě povrchově upraveny. Povrchová úprava má pomoci zlepšit odolnost kliky, zvýšit její estetickou hodnotu a zajistit její dlouhou životnost.

    Kategorie Poštovní schránky

Předchozí články »     « Nejnovější články

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2200 Kč
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrácení

Kupujte bez obav, máte
15 dní na vrácení zboží

Platba kartou

Můžete platit
platební kartou

Poradíme

Po - Čt 8.00 - 16.30
Pátek 8.00 - 16.00
Telefon: 774 066 100

Nakupujte online bez obav, 24 hodin denně 7 dní v týdnu.